Over led2day.nl

LED2day al meer dan 15 jaar uw verlichtingsspecialist!

LED2Day gestart in Alkmaar (Nederland) en nu voornamelijk online werkzaam. We hebben wel een mogelijk tot afhalen in Broek op Langedijk.

LED2day is reseller van LED lampen en armaturen. LED2Day is  sinds 2008 actief op de LED-markt in geheel West Europa.Wij leveren aan bedrijven en aan particulieren. Wij bieden LED verlichting aan voor o.a. Woningen, badkamers, buitenverlichting, bedrijfspanden, sporthallen, restaurants, kantoren etc. èn zwembaden.

Het ruime assortiment bevat niet alleen producten voor het inbouwen van LED in nieuwe situaties, maar ook 1-op-1 vervangingen voor bestaande traditionele verlichting of het vernieuwen van uw oude Lumoluce LED verlichting.

Verder leveren wij door Europa vooral aan projectontwikkelaars, bouwfirma’s en zwembadbouwers. Ons grootste afzetgebied daar hebben wij in zwembaden, de luxe sauna’s en whirlpools. Deze projecten vragen om LED-lampen van hoge kwaliteit (lees: mooie lichtkleur en lange levensduur). We werken hier samen met Smart-lamps. De in Duitsland gefabriceerde lampen van Aqua De Light worden toegepast als onderwaterverlichting voor zwembaden, vijvers, fonteinen.

De vraag naar kwalitatieve LED-lampen is al jaren groot. Bouwmarkten en supermarkten leveren over het algemeen een wisselende en slechte kwaliteit. Dit heeft ons doen besluiten om geheel West Europa te bedienen.

Wij hebben wel verstand van LED-lampen en wij leveren wel de kwaliteit die u verlangt. Wij geven op de meeste producten 2 jaar garantie! Onze inkopers kunnen het kaf wel van het koren scheiden, de kwaliteit is constant en de prijs is marktconform.

Natuurlijk kiest ook u voor LED-lampen van LED2Day!