Verzend en betaalwijze

Verzend Informatie

Hoe versturen wij uw bestelling

Zodra wij uw bestelling gecontroleerd, verwerkt en verstuurd hebben ontvangt u van ons hiervan nogmaals een bevestiging waarin u uw bestelling via de Post NL site kunt volgen. Deze tweede bevestigingsmail ontvangt u op het moment dat uw bestelling door ons verstuurd is. We verzenden standaard via PostNL. Na het aanbieden bij PostNL ontvangt u altijd een email met hierin track-en-trace informatie over uw bestelling.  Via de site van PostNL heeft u meestal de mogelijkheid om aflever tijd in te zien, en indien gewenst om de afleverdatum/dag aan te passen. 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

We verwerken uw order binnen 2 a 3 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is ontvangt u van onze een bevestiging van verzending. Mocht u deze bevestigingsmail niet binnen een redelijke termijn hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om in dit geval per mail contact met ons op te nemen, zodat wij er alsnog voor kunnen zorgen dat uw bestelling op de juiste manier wordt afgeleverd.

Verstuurt u ook internationaal

Ja, we verzenden international. Op basis van uw bestelling bepalen wij de verzendkosten. Mocht er tijdens het aanmaken van uw bestelling geen verzendkosten getoond worden, dan nemen wij na het aanmaken van uw bestelling contact met u op, afhankelijk van de omvang van uw bestelling sturen we u eventueel een extra betaalverzoek voor de verzendkosten naar uw locatie

Betaal Informatie

Hoe kan ik betalen

Via onze website kunt u betalen met Ideal, paypal, MisterCash (klanten uit Belgie) en Giropay (klanten uit Duitsland). Ook kunt u met een Creditcard betalen, kies in dit geval dan de paypal als betaalwijze.

Orders & Returns

Order annuleren en terug sturen?

De klant heeft het recht om bij geleverde zaken op grond van een bestelling bij Led2day.nl, indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig artikel 7:5 BW, binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden.

Speciale bestellingen zijn uitgesloten van dit retourrecht. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de klant na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Led2day heeft teruggezonden, is de koop een feit.

De klant is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering melding te maken en door het aanvragen van een retourformulier bij Led2day.nl.